About me

Een IVF traject is niet niks en helaas kunnen heel veel vrouwen dit beamen. Dat is precies de reden waarom ik deze blog ben gestart. Door het delen van mijn ervaringen (de goede, maar zeker ook de slechte) in geschreven artikelen, hoop ik dat dit stukje internet een safe place gaat zijn voor vrouwen die erkenning zoeken.

Toen ik in 2015 de diagnose Endometriose kreeg, stond mijn wereld op zijn kop. De hoeveelheid informatie overviel me en ik wist niet wat mij te wachten stond. Angst, verdriet en onzekerheid beheersten mijn dagelijks leven. Ik ging opzoek naar een voedingsdeskundige, gespecialiseerd in Endometriose en stortte me daar volledig op. Ik voelde me goed, had veel minder pijnklachten en viel af. Omdat wij op dat moment nog geen kinderwens hadden, ben ik aan de pil gegaan. Langzaam slopen oude gewoontes weer in mijn leven, zoals ongezonde voeding. Tot oktober 2018. We waren inmiddels een half jaar getrouwd en de kinderwens was sterker dan ooit. Helaas kwamen de dagelijkse pijnklachten weer terug en het tweede streepje op de zwangerschapstest bleef weg.

In maart 2019 bezochten wij mijn gynaecoloog in het Isala Ziekenhuis in Zwolle en we bedachten een behandelplan. Inmiddels heb ik een kijkoperatie achter de rug en gaan we in oktober 2019 starten met IVF. Wil jij op de hoogte blijven van ons verhaal? Volg mijn blog en Instagram @naomiamierieschmidt.
Laat hier ook een reactie achter, dat vind ik leuk! Let’s connect!